We kennen ze allemaal, de koelere avonden in het voor- en najaar. De hele dag op het terras doorgebracht in het deugddoende zonnetje, maar ‘s avonds niet meer kunnen blijven zitten. De zonsondergang is het signaal om de gezelligheid van je woonkamer op te zoeken. Hoe zorg je voor de meest knusse living? Een uiterst persoonlijke keuze, maar wij helpen je graag op weg!

Go for soft

Warm & mooi

Een tapijt zorgt meteen voor een warm gevoel in je leefruimte. Bijpassende kussentjes geven dan weer een mooi én stijlvol accent aan de zetel en ruimte. Asymmetrische bijzettafeltjes zijn ideaal voor je wijntje of lekker warm drankje.

Zacht & gezellig

Is er iets leuker en gezelliger dan in je zetel wegzakken onder een zacht dekentje? No way José. Een absolute must-have in je woonkamer. Keuze uit verschillende kleuren en texturen.

Liever een hoekje voor jou alleen?

Een gezellig hoekje nodigt uit om je heerlijk neer te ploffen met een goed boek. Een stijlvolle staande lamp zorgt voor het nodige licht ‘s avonds. Zo hoef je geen letter van je spannende verhaal te missen. Klaar om je boekenrekje te vullen met extra leesmateriaal?

Come on over!

De koude verdrijven in warm gezelschap op een warme plek. Daar is een prachtige eettafel ideaal voor. Een heerlijke maaltijd of een gezellige spelletjesavond met vrienden of familie: daar draait alles om. Geniet samen rond onze tafels en breng extra warmte in huis door een tapijt toe te voegen.